Connect with us

Nyheter

Dette er bra saker: Sjekk ut det nye fete «Zeppelin-bandet»

Published

on

L-R: Sam Kiszka, Josh Kiszka, Danny Wagner, Jake Kiszka

(promophoto Greta Van Fleet)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Om noen fortsatt skulle være i tvil……rocken lever i beste velgåenhet..

Det er nesten latterlig å høre såkalte «musikkekperter» i disse dager uttale seg om rock og bluesen fremtid. Selvsagt er det både vemodig og trist å oppleve at den ene rockelegenden etter den andre dør, nå senest fantastiske Tom Petty. Men da å høre uttalelser som at «artister med gitar» er uttgått på dato, eller at «rocken dør med legendene» er både patetisk og vitner om særdeles uvitenhet. Da vil jeg påstå at det faktisk er den som selv gir slike uttalelser som er «utgått på dato». Rockearven går videre til nye generasjoner og utvikles i den ene spennende retningen etter den andre. 

Det amerikanske fete bandet Greta Van Fleet er et meget bra eksempel på dette.

Hør bare på dette:

På låta «Highway Tune» hører man både Led Zeppelin, Deep Purple, ZZ Top og AC/DC. Og den dyktige vokalisten har mye Robert Plant i seg.

Det er rett og slett knallbra, og den fete låta fyker rett inn på både Norges kuleste spillelister «Ultimat Biker Songs» og «Rockman Topp 20».

Les også: Her er tidenes feteste MC låter

Greta Van Fleet er et amerikansk hardrock band som ble dannet i 2012. Bandmedlemmene er Josh Kiszka (vokal), Jake Kiszka (gitar), Sam Kiszka (bass) og Danny Wagner (trommer). I april 2017 lanserte bandet sin debutstudio EP «Black Smoke Rising» som også inneholder debut-singelen «Highway Tune» som bl.a. toppet Billboard US Mainstream Rock og Active Rock nå i september 2017. 

Bandet er fortiden på turne i USA som du kan sjekke ut på deres offisielle nettside her

Dette bandet VIL vi ha til norske festivaler i 2018. Enig?

Ønsker du Greta Van Fleet på en norsk scene?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside 

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply