Connect with us

Avstemminger

Det store musikkvalget! – Se listen og stem frem dine favoritter!

Published

on

Velkommen til starten på vår nye omfattende og spennende serie der vi hver uke fremover vil vi ta for oss et utvalgt musikalsk årstall der vi presenterer de beste albumutgivelser som ble utgitt det aktuelle musikkåret. Vi velger et tilfeldig årstall fra perioden 1960 og frem til i dag. Her snakker vi om en periode på hele fem – 5 – tiår som betyr mer enn hele 50 årstall.

Vi ønsker ditt engasjement sterkt velkomment!

Vi oppfordrer alle våre lesere til å dele sin musikkglede og bli en aktiv del av dette spennende prosjektet. Du kan bidra med ditt engasjement på mange måter. Stemme frem dine favorittalbum i listen nedenfor, gi oss tilbakemelding dersom du savner noen favorittalbum, og ikke minst dele med oss andre i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside dine favorittlåter og annen spennende informasjon om albumutgivelsene fra det aktuelle årstallet.

For mange vil denne serien også fungere som et unikt albumleksikon og spennende oppslagsverk for å hente informasjon og inspirasjon på både kjente og ukjente album og låter. Det er bare å glede seg! Her er første utvalgte musikkår:

Del din musikkglede!

Skriv gjerne noen linjer om dine favorittalbum, låter eller annen spennende musikkglede fra musikkåret 1980. Benytt kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebook tilhengerside > Savner du noen favorittalbum fra året 1980?

NB! listen over gjelder kun album utgitt i løpet av året 1980 (ikke hele 80-tallet). Skriv navn på artist og albumtittel nedenfor, så vil vi fortløpende vurdere om dette bør legges til listen ovenfor). Vi gleder oss til å lese dine kommentarer og tilbakemeldinger!

#RMAVSTEMMINGER

Continue Reading
Advertisement