Connect with us

Julekalender

Coachella festivalen bekrefter: – Guns N` Roses gjenforenes under årets festival

Published

on

(foto: Rockman Musikkmagasin – Slash under Quartfestivalen 2009 – Se flere spennende artistbilder)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Da er det endelig bekreftet at Guns N`Roses genforenes under den amerikanske festivalen Coachella 2016. Festivalen har nå bekreftet bookingen på deres offisielle nettside og blant annet lagt ut deres foreløpige festivalplakat som ser slik ut:

Rett før nyttår skrev vi at amerikanske Billboard via flere sikre kilder hadde fått bekreftet at Guns N` Roses ville bli gjenforenet med de grunnleggende medlemmene Axl Rose og Slash, og headline nettopp Coachella Music & Arts Festival i Indio, California som gjennomføres i periodene 15 til 17. april og 22 til 24. april 2016. Det gjenforente Guns N`Roses er også i forhandlinger med arrangører til å spille på så mange som 25 fotballstadioner i Nord-Amerika i løpet av sommeren 2016. I følge Billboard skal den første konserten være planlagt til å gjennomføres på den nye Las Vegas Arena 6. april 2016.  Det sies også at Guns N ‘Roses forlanger hele 3 millioner US dollar ( ca. 26 millioner norske kroner) pr. show, med billettpriser mellom  $ 250- $ 275 (ca. 2 500,- norske kroner).

De første rykter om en mulig gjenforening ble tidligere skrevet om da kilder nær det legendariske rockebandet Guns N` Roses bekreftet at bandet skal gjenforenes som sin originale «Appetite for Destruction» lineup og at en offentligjøring av verdensturnè og samtidig feire bandets 30 års jubileum. Ryktene om en gjenforening av originalbesetningen har sirkulert siden gitarister Bumblefoot og DJ Ashba forlot bandet tidligere i år. Slash har avslørt at han og Axl Rose er på god fot igjen, og klassisk-epoken trommeslager Steven Adler og nåværende bassist Tommy Stinson har begge sagt at de håper på en «Appetite for Destruction» lineup gjenforening.

Saken oppdateters

Er du klar for Guns N`Roses?

Skriv i kommentarfeltet nedenfor eller på Rockman facebookside #RMROCK #RMKONSERTER #RMMUSIKKFESTIVALER

Continue Reading
Advertisement