Connect with us

Nyheter

Bruce Springsteen går solo

Published

on

(Photo credit: Johannes Andersen, Rockman – Bruce Springsteen at Telenor Arena 30 april 2013)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Bruce Springsteen vil gjøre sin Broadway-debut  denne høsten «Springsteen On Broadway», et soloshow på Walter Kerr Theatre i NY.

Forestillinger begynner tirsdag 3. oktober, med en offisiell åpning torsdag 12. oktober. Springsteen skal utføre fem forestillinger i uken gjennom 26. november og han sier dette om det kommende soloshowet:

«Jeg ønsket å gjøre noen forestillinger som var så personlige og så intime som mulig. Jeg valgte Broadway for dette prosjektet fordi det har de vakre gamle teatrene som virket som den rette setting for det jeg har i tankene. Faktisk, med en eller to unntak, er 960 seter på Walter Kerr Theatre trolig det minste stedet jeg har spilt i de siste 40 årene. Mitt show er bare meg, gitaren, pianoet og ordene og musikken. Noen av showet har blitt sagt, noe av det er blitt sunget. Det følger løst buen i mitt liv og mitt arbeid. Alt sammen er i jakten på mitt konstante mål å gi en underholdende kveld og å kommunisere noe av verdi».

Forestillinger begynner tirsdag 3. oktober, med en offisiell åpning torsdag 12. oktober. Springsteen skal utføre fem forestillinger i uken frem til 26. november.

Her kan du lese mer om dette showet.

Del dine kommentarer

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her )

 

Continue Reading
Advertisement