Connect with us

Country

Beth Hart lot seg ikke stoppe av terrorhandlingene: – Trøstet det franske folk under konsert i Lyon

Published

on


(foto: Rockman – Beth Hart under Cana Street i Arendal 2015 – for flere artistbilder )

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Den Grammynominerte amerikanske artisten Beth Hart (43) som de seneste årene nærmest har eksplodert i popularitet, gjennomførte sin konsert i Lyon, Frankrike 14. november som planlagt dagen etter at den forferdelige terroraksjonen fant sted flere steder i Paris der minst 129 mennesker har mistet livet.

Etter at en rekke konserter i Frankrike har blitt avlyst i etterkant av terrorhandlingene fra blant annet U2, Foo Fighters, Deftones, Marilyn Manson, Motörhead og Prince, så gjennomfører Beth Hart sin pågående Europsturnè som planlagt.

Prince kanselerer Paris-datoer 

Når terrorhandlingen inntraff om kvelden fredag 13. november var hun sammen med sitt band og crew allerede på plass i Franrike etter at de dagen før hadde spilt konsert i Grenoble. Kun få dager før spilte de på LÒlympia Bruno Coquatrix i Paris. 

Her taler Beth Hart til publikum under konserten i Lyon, Frankrike og fremfører videre den nydelige låta «Leave The Light On» dagen etter terrorhandlingene i Paris:

«Let`s all love each other» – Beth Hart

Beth Hart spiller for fulle hus gjennom hele sin Europaturnè og spiller allerede i kveld 18. november ny konsert i Frankrike, denne gang i Strasbourg. Hun er også på vei til Norge og vil spille for allerede utsolgt konsert på USF Verftet 27. november. Dagen etter spiller hun på Sentrum Scene i Oslo.

Magiske øyeblikk med Beth Hart

Continue Reading
Advertisement