Connect with us

Nyheter

Bekreftet: – Mods gjenforenes med ny gigantkonsert på Viking Stadion

Published

on


(photo credit: Johannes Andersen – Morten Abel at Stavernfestivalen 2016)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Lørdag 17. juni 2017, 5 år etter at de satte hele Vestlandet på hodet, er Mods tilbake.

Konsertarrangør Stageway bekrefter via pressemelding at det legendariske Stavangerbandet Mods som ble etablert i 1975 av bl.a. Morten Abel gjenforenes med ny gigantkonsert neste sommer. Bandet utgav i perioden 1981 til 1984 tre album som bl.a. inkluderer debutalbumet Revansj med suksesslåta «Tore Tang».

Mods var også forløperen til bandet September When som ble etablert av i 1987 av bandmedlemmene Morten Abel, Helge Hummervold og Tor Øyvind Syvertsen.


(photocredit: Kari Aarhus Dolmen)

9. juni 2012 ble Mods gjenforenet på en fullsatt Viking Stadion med ca. 25 000 publikummere. Konserten ble en mediebegivenhet av de helt store, ikke minst på grunn av BT-journalist Einar Engelstad (Engelen) som dømt prosjektet nord og ned, og derfor måtte gå til fots fra Bergen til Stavanger.Engelens dystre spådommer ble gjort til skamme og konserten var komplett utsolgt over 5 måneder i forveien.

«Jeg gjør ikke samme tabben to ganger» er alt Engelen i flg. kosertarrangøren vil si når han blir bedt om en kommentar til nyheten om konserten.

Her kan du høre liveinnspillingen fra konserten i 2012

Nå er Mods her igjen og målet er satt, 2017-festen skal bli enda større enn den i 2012, avslutter Stageway i pressemeldingen

Billettsalget starter onsdag 9. november kl.1000

Continue Reading
Advertisement