Connect with us

Nyheter

Begravelsen av Malcolm Young vil bli gjennomført førstkommende tirsdag

Published

on

(Malcolm Young photoart by www.rockman.no)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Det australske nyhetsbyåret News.com.au melder om at begravelsen til avdøde AC/DC grunnlegger, gitarist og låtskriver Malcolm Young vil bli gjennomført tirsdag.

Les også: Hvil i fred kjære Malcolm Young

Begravelsen vil finne sted samme dag som gjennomføringen av den årlige Aria Awards som er den Australske musikkindustrien svar på Grammy Award. Det antas at Young familien, som alltid har skjult den offentlige spotlighten, har bedt om at begravelsen ikke vil bli kringkastet, slik at de kan gjennomføre en privat og rolig minnestund. Malcolm Youngs begravelse vil bli gjennomført tirsdag 28/11 klokka 11. I forbindelse med gjennomføring av Aria Awards senere denne dagen vil det bli gjennomført en betydelig markering og hyllest til en av tidenes viktigste rockeartister.

(photodesign by www.rockman.no)

Les også: Angus Young om sin avdøde bror: – Han var drivkraften bak

En hel musikkverden hyller nå Macom Young.

Her minnes Alice Cooper sin mangeårige nære artistvenn:

Malcom Young var den lille, litt tilbaketrukne mannen som raget kun 1,60 cm på sokkelesten. Selv om hans bror Angus er ca. 3 cm lavere kom han ofte litt i skyggen, som også alltid er typisk for en rythm gitarist. Men sannheten er, som Angus selv sier i sin siste hilsen til sin bror, at han var selve drivkraften bak AC/DC. Malcolm Young har sammen med sin bror Angus, i mange tilfeller også sammen med avdøde Bon Scott og enkelte låter med Brian Johnson, skrevet alle AC/DC enorme musikkhistorisk betydningsfulle låter som gjennom flere tiår har inspirert en hel musikkverden. Musikk som sammen med bandet har skapt udødelig.

Malcolm siste opptreden med AC/DC skulle nå i ettertid vises seg å bli 28. juni 2010 i Bilbao, Spania i forbindelse med bandets «Black Ice World Tour» og fremførelsen av siste ekstranummer under konserten med låta «For Those About to Rock (We Salute You):

Malcom Young måtte gi seg i AC/DC i 2014 p.g.a. sykdom.

– Takk for alt og hvil i fred kjære Malcolm Young

Del gjerne dine AC/DC Malcolm minner på Rockman facebook tilhengerside (her)

Continue Reading
Advertisement