Connect with us

Nyheter

Befriende knallsterkt nytt rockealbum

Published

on


(pressefoto In This Moment ved vokalist Maria Bring inkl. Rockman terningskast for deres album «Ritual»)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Knallsterkt albumutgivelsen av det amerikanske rockebandet In This Moment.

I dag slapp endelig det amerikanske rockebandet In This Moment sitt etterlengtede studioalbum «Ritual». I etterkant av bandets forhåndslipp av de meget sterke albumlåtene «Oh Lord» og «Roots» og påfølgende informasjon om at også selveste Judas Priest frontfigur og vokalist Rob Halford skulle bidra på albumet, så har forventningene vært skyhøye.

Les også: Rob Halford digger In This Moment og bidrar på deres kommende album

Albumet «Ritual» innfrir så til de grader.  Det er befriende å lytte til dette helstøpte forfriskende rockealbumet i en tid der mainstream musikken som spilles i de fleste mediekanaler overstrømmes av datamanipulert musikk og programmert vokal som er «vridd og vrengt» gjennom all muli, datatekniske hjelpemidler.

Det er ikke vanskelig å forstå at rockeikoner som bl.a. Rob Halford digger bandet In This Moment. Det merkes også i energien han legger igjen i den sterke låta «Black Wedding»:

Hver og en låt på dette albumet har sin særegenhet. Også deres coverversjon av Phil Collins solo debutlåt «In The Air Tonight» fra 1981 er meget spennende der de «fresher» opp låta og gjør dette til sin egen særegne versjon.

Sjekk også: Her er tidenes beste coverlåter

«Ritual» er bandets 6 studioalbum utgivelse og inneholder disse låtene:

1. «Salvation», 2. «Oh Lord», 3. «Black Wedding» (featuring Rob Halford), 4. «In the Air Tonight» (Phil Collins cover), 5. «Joan of Arc», 6. «River of Fire», 7. «Witching Hour», 8. «Twin Flames», 9. «Half God Half Devil», 10. «No Me Importa», 11. «Roots», 12. «Lay Your Gun Down».

In This Moment er et amerikansk heavy metal band fra Los Angeles, California, USA som ble dannet av Maria Brink (vokal) og Chris Howorth (gitar) i 2005 og består i dag i tillegg av Travis Johnson (bass), Randy Weitzel (rytmegitar) og Kent Diimmel (trommer). Bandets gitarist Chris Howorth har beskrevet den nye lyden på albumet som rå, mer seriøs og strippet ned i forhold til deres tidligere utgivelser. 

Vi ønsker oss dette bandet til Norge og våre festivaler som bl.a. Norway Rock Festival eller Tons Of Rock bør sikre seg disse til festivalsommeren 2018.

Les også: Dette heavy metal bandet MÅ på plakaten til norske festivaler i 2018

For øyeblikket gjennomfører bandet en svært vellykket USA turne som har fått navnet «Half God, Half Devil Tour» som nettopp har blitt utvidet med nye spilledatoer utover høsten med support av bl.a. Of Mice and Men og Avatar. Noe som bør være en perfekt band matching.

Sjekk ut bandets offisielle nettside for mer oppdatert informasjon. 

Er du klar for In This Moment?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside ( her ) 

Continue Reading
Advertisement