Connect with us

Musikk

Avatar åpner for Iron Maiden i Paris 2020 – Er fra seg av stolthet!

Published

on

Foto: Offisiell promoplakat Iron Maiden og vokalist Johannes Eckerström, Avatar (fotokredit Knut Eirik Myhre, www.rockman.no)

Samtidig som den spennende nyheten ble sluppet om at Iron Maiden kommer tilbake til Norge og headliner Tons Of Rock 25. juni 2020, så slapp også heavy metal bandet Avatar nyheten om at de skal åpne for Iron Maiden i Paris 11. juli 2020.

Les også: Iron Maiden til Norge og Tons Of Rock 2020

Nyheten ble sluppet på bandets offisielle facebookside der de med stolthet bl.a. skriver:

«Vi er veldig glade for å kunngjøre at Avatar vil ha den største ære for å åpne for Iron Maiden i Paris 11. juli 2020! Før vi hadde skrevet en original melodi, dekket vi Trooper. Den første konserten vi reiste etter å ha blitt venner og et band var å se Iron Maiden i Stockholm i 2003».

«Dette går utover ethvert karrieretrinn for oss. Vi tilhører legionene som vokste opp med og ble formet av disse legendene, og det å få åpne for dem er en drøm som mange mennesker har, men som få får realisert. Vi er veldig heldige og uendelige takknemlige»

Avatar er et fantastisk band som vi har opplevd flere ganger. Både under Norway Rock Festival i 2016, 2018 og Tons Of Rock i 2017. Alle fantastiske konserter, men den aller største må vi bare erkjenne var første gang vi hørte bandet under konserten på Norway Rock i 2016. Helt vannvittig bra!

Les også: Slik var det sist! Er du klar for Avatar fest til sommeren?

Avatar har bare vokst og vokst de siste årene i takt med deres imponerende hardt arbeidende lang rekke med konserter i Europa og USA. Bandet har nettopp avsluttet sin USA-turnè som en del av deres «Avatar Country World Tour». Neste (foreløpige) stopp er i Russland 11. mars 2020.

Her kan du sjekke ut oppdatert konsertplaner fremover

Vi ser gjerne Avatar på Tons Of Rock plakaten i 2020

  • Er du enig?

Skriv i kommentarfeltet på Rockman facebook