Connect with us

Nyheter

Årets beste rockelåt? – Hør låta fra Adelitas Way og nominer dine egne favoritter til årets avstemming

Published

on


(photo credit: concerttour.org – Adelitas Way live 13th. of December 2012)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Har du oppdaget dette spennende amerikanske rockebandet?

Adelitas Way ble etablert 2006 og har sin base i Las Vegas, Nevada. Bandet består i dag av Rick DeJesus (vokal), Trevor Stafford (trommer), Robert Zakaryan (gitar) og Andrew Cushing (bass). Bandet har utgitt 4 studioalbum som da inkluderer deres debutalbum «Adelitas Way» som ble utgitt i 2009 og årets meget sterke album «Getaway» som ble spilt inn i perioden september – november 2015 og utgitt 26. februar i år

Fra årets album har vår redaksjon nominert den sterke låta «Bad Repurtation» som en av mange kandidater til den kommende avstemmingen for beste rockelåtutgivelser 2016:

Albumet har blitt finansiert av bandets fans via såkalt «crowdfunding» eller på norsk – folkefinanisering. Et meget bra samarbeidsprosjekt mellom band og dedikerte fans som sier mye om deres sterke tilknytning og høye anerkjennelse av bandet. Fantastisk!

Her kan du sjekke ut mer om bandet via deres offisielle nettside og sosiale medier. 

Låta «Brainless» finner du også på ukens «Topp 20» ( Sjekk hele lista her  )

Les også: – Har Dizzy Mizz Lizzy laget årets beste rockelåt?

Hvilken låt(er) synes DU bør nomineres til årets avstemming for beste rockelåt 2016?

I desember kjører vi i gang årets store leseravstemming for beste rockelåter som er utgitt i løpet av 2016. Vår redaksjon er allerede godt i gang med nominasjonslisten for kandidater til årets avstemming. Men….vi lytter selvsagt til våre lesere og vil svært gjerne at du gir oss dine favorittlåter som du mener fortjener plassering på avstemmingslisten. Del dine favorittlåter på Rockman facebookside ( her ) eller send oss en mail til: tips@rockman.no.

Alle forslag blir GARANTERT gjennomlyttet og vurdert.

Continue Reading
Advertisement