Connect with us

Nyheter

Anbefalt! Hard Rock bandet Snakecharmer har levert et sinnsykt fett album

Published

on

(photo: Snakecharmer album art cover for studioalbum «Second Skin»)

Skrevet av Knut Eirik Myhre

Den britiske hard rock bandet Snakecharmer har levert et vannvittig sterkt album

Med albumutgivelse Secon Skin som ble utgitt tidligere i gir Snakecharmer med sitt siste fantastiske album «et skikkelig spark i ræva» til alle såkalte «musikkeksperter»som har fått for seg den latterlige ideen om at «artister med gitar» er utgått på dato, og tror at fremtidens musikk nå kun skapes sittende foran Mac-en. Dette er et meget helstøpt, fresh og solid gjennomført hard rock album der du faktisk ikke finner noen svakheter.

Hiv på deg høretelefonene, skru volumet på full styrke, lukk øynene og la deg flyte med rytmen…Hør bl.a. den råsterke vokalen til Chris Ousey på denne låta:

Og her kan du høre resten:

Den britiske Hard Rock superguppa ble opprinnelig grunnlagt i 2011 av tidligere Whitesnake / David Coverdale-medlemmer Micky Moody og Neil Murray, bass sammen med den perfekte blandingen av høykalibermusikere, inkludert Laurie Wisefield, gitar (Wishbone Ash), Harry James, bass (Thunder, Magnum), Adam Wakeman, keyboard (Ozzy Osbourne, Black Sabbath live), og Chris Ousey, vokal (Heartland).

(foto: promobilde)

Bandets debut-album ble utgitt i 2013 og musikalsk opptegnelsen viste en fint utformet hardrockstil blandet med blues og melodiske overtoner. I 2016 forlot Moody bandet og ble erstattet av irskfødte Simon McBride på lead guitar. 

Dette er et band som føyer seg inn i rekken av sterke band som er svært ønsket til norske festivaler i 2018. Eller hva mener du?

Kunne du tenke deg dette bandet til festivalsommeren 2018?

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside 

Continue Reading
Advertisement