Connect with us

Påskenøtter 2023

Foto: Tons Of Rock promobilde – publikum 2022

Velkommen til Tons Of Rock og Rockman`s påskenøtter 2023 der du kan vinne fete premier hver dag gjennom hele påsken i perioden skjærtorsdag (6/4), langfredag (7/4), påskeaften (8/4), 1. påskedag (9/4) og 2. påskedag (10/4).

Slik gjennomføres konkurransen:

  1. Hver dag publiseres en påskenøtt (quiz) på denne siden.
  2. Alle med riktig svar blir med i dagens trekning om å vinne fete Tons Of Rock premier til deg selv + en venn
  3. I tillegg til å besvare påskenøtten så skriver du i kommentarfeltet på Rockman facebookside (her) hvem du ønsker skal motta samme premie som deg selv.
  4. Siste frist for å delta i dagens påskenøtt er samme dag innen kl. 23.59
  5. Navn på heldig vinner blir publisert dagen etter her på denne siden
  6. Alle som deltar i konkurransen er også med i hovedtrekningen av en superfet Tons Of Rock hovedpremie. En smekkfull påskekurv full av Tons Of Rock stæsj og merch.
  7. For hver dag du deltar i påskenøtter-konkurransen så øker vinnersjansene dine som fungere på følgende måte: Riktig svar på påskenøtt gir 1 stk. «lodd». Deltar du hver dag og får riktig svar, så utgjør dette totalt 5 stk. «lodd». Lykke til!

PS! Usikker på hva du skal svare? Riktig svar finner du på Tons Of Rock sine nettsider.

Siste frist for å besvare Påskenøtt nr. 5 om også var den siste quiz i forbindelse med årets påskenøtter var 10. april kl. 23.59.

Navn på heldig vinner av fete Tons Of Rock daglige påskenøttpremier og selveste hovedpremien finner du nedenfor!

Heldig vinner av hovedpremien som er en smekkfull påskekurv full av Tons Of Rock stæsj og merch. ble: Atle Teigen

Vinn fete premier til deg selv + en venn

1. I tillegg til besvarelsen av påskenøtt/ quiz ovenfor så går du inn på Rockman facebookside ( her ), og skriver i kommentarfeltet hvem du vil skal kunne vinne samme premie som deg selv om du blir den heldige vinner. 2. (frivillig) «Like»/ «følg»  Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Enklere kan det ikke bli!