Connect with us

Musikk

Vinn «Rock The Wave» båtcruice billetter til deg selv + en venn

Published

on

Foto: Rock The Wave poster

I helgen fra 1 til 3. november blir Fjord Lines MS Bergensfjord omgjort til én stor rockefest!

Dette er den perfekte anledningen for musikkentusiaster til å samles, oppleve spennende liveband og dele sin lidenskap for rock. Rock The Wave 1.-3. november 2024 – et spennende rockecruise fylt med heftig stemning! Fjord Line inviterer alle rockefans til å bli med på det ultimate Rock The Wave-cruiset fra 1 til 3. november 2024! Ombord vil du få oppleve et program fylt med energiske band. Du vil også få muligheten til å delta på morsomme aktiviteter som Rock Quiz og jam sessions, hvor du kan spille sammen med musikerne. Dette er en unik sjanse til å oppleve musikken på nært hold – og kanskje til og med vise frem dine egne ferdigheter!

Program:

Fredag
13:30 Opprigg og lydprøver
16:00 Rock quiz
18:00 Husbandet
20:00 Funky Few (Band)
21:30 Bighorn (Band)
23:00 Jam – Alle som vil kan bli med og spille

Lørdag
13:00 Power Ballads (DJ-set)
14:00 Rockquiz
16:00 Premier League
18:00 Husband
20:00 Snais (Band)
21:30 Dorothea (Band)
23:00 Jam – Alle som vil kan bli med og spille

Bighorn Butterboys startet sin reise i 2016 med en spontan opptreden på danskebåten som ga mersmak for både band og publikum. Etter det har de vært mye på veien før de tok en pause i noen år. Nå er de tilbake på scenen igjen og jobber for tiden med innspilling av nye låter. Bandet gjør en akustisk vri på bluegrass-sjangeren, ispedd pop og rock, med en energi på scenen som får det til å rykke i foten. Perfekt for festglade sjeler.

Dorothea er det eneste Doro-tributebandet i Skandinavia. Med sin energiske fremføring av Doro og Warlocks største hits, samt coverlåter fra artister som Billy Idol, Judas Priest og AC/DC, vil Dorothea garantert få deg til å headbange. Bandet har turnert i Norge, Sveits, Italia, Belgia, Tyskland, Sverige og Nederland, og er offisielt godkjent av Doro selv. Ikke gå glipp av sjansen til å oppleve Dorotheas kraftfulle hyllest til Queen of MetalRock The Wave.

Cruiset har avgang fra Bergen og Stavanger, noe som gjør det enkelt for rockefans fra hele landet å bli med. Enten du reiser alene eller sammen med venner, vil du raskt bli en del av et herlig fellesskap av musikkentusiaster. Ikke gå glipp av denne muligheten til å oppleve tunge riff, heftig vokal og en uforglemmelig stemning på Rock The Wave-cruiset.

Båten seiler fra Bergen klokken 13.30 og fra Risavika utenfor Stavanger klokken 20.00. Du kan velge å tilbringe dagen på dansk jord, før turen går tilbake.

Det er også muligheter for å ta med bilen om bord.

Trykk her for mer info/ bestilling av billetter

Vinn Rock The Wave-cruice billetter til deg selv + en venn

Premien inkluderer 2 manns lugar

– Slik deltar du i konkurransen:

1. Gå inn på Rockman facebookside ( her ), og skriv i kommentarfeltet hvem du vil ha med deg om du blir den heldige vinner. 2. «Like» Rockman facebook tilhengerside, så blir du også blant de første som får beskjed om navn på den heldige vinner. Så er du med! Enklere kan det ikke bli!  NB! Siste frist for å delta er onsdag 23.10.24 kl. 23.59.