Musikk

SISTE: Meat Loaf døde av Covid-19

Published

on

Pressefoto: Meat Loaf

Nyhetsmagasinet TMZ har nettopp publisert nyheten om at dødsårsaken til Meat Loaf, som ble bekreftet død tidligere i dag, er som følge av Covid-19.

Les også: Legenden Meat Loaf (74) er død

TMZ skriver videre at sangerens manager, Michael Greene, bekreftet at Meat Loaf døde torsdag kveld. Kilder med kunnskap forteller TMZ … han skulle delta på en forretningsmiddag tidligere denne uken for et show han jobber med – «I’d Do Anything for Love» – men middagen ble avlyst fordi han ble alvorlig syk av COVID . Kilder forteller oss at tilstanden raskt ble kritisk. Kildene våre sier at Meat Loaf har vært åpenhjertig om COVID, og nylig snakket med folk i Australia om vaksinemandater. Vi vet ikke om han var vaksinert.

En uttalelse på Meat Loaf`s offisielle facebookside bekreftet tidligere i dag dødsfallet med følgende melding: «Våre hjerter er knust over å kunngjøre at den uforlignelige Meat Loaf gikk bort i kveld med kona Deborah ved sin side. Døtrene Pearl og Amanda og nære venner har vært med ham gjennom det siste døgnet»

Meat Loaf ( Marvin Lee Aday) og den Grammy-Award vinnende låtskriver og plateprodusent Jim Steinman skrev rockehistorie når de sammen produserte og utgav den internasjonale suksessutgivelsen «Bat Out Of Hell» i 1977. Et album som er blant tidenes mestselgende album som er solgt over 30 millioner eksemplarer. Mange sammenligner albumet med sterke referanser til Bruce Springsteens mesterverk «Born To Run» (1975). Steinman har i tidligere uttalelser bekreftet Springsteen som en inspirasjonskilde. 

Les også: Meat Loaf i Rockman intervju: – «Jeg bryr meg ikke om dere synes jeg er en klovn»

R.I.P

Del gjerne dine konsert og musikkminner

Del dine kommentarer på Rockman facebook tilhengerside

Mest leste saker

Exit mobile version